Animation Source Forums

=> Visit the Animation Source fansites!

Read the site rules!

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36
Author Message
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Mon Jun 06, 2016 3:27 am 
Offline
Supervisor
Supervisor
User avatar

Joined: Fri Apr 20, 2007 12:22 pm
Posts: 4882
Location: Michigan
Gender: Female



The report link on individual PMs does not work. It simply redirects me to the AS hub page.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Mon Jun 13, 2016 5:39 pm 
Offline
Supervisor
Supervisor
User avatar

Joined: Fri Apr 20, 2007 12:22 pm
Posts: 4882
Location: Michigan
Gender: Female
I don't know if this is happening anywhere else (though I have seen it happen with fanfics), but my image gallery isn't being marked as updated when I send in a image to Zootopia Source.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Fri Jun 17, 2016 4:01 pm 
Offline
Famous one
Famous one
User avatar

Joined: Sun Aug 22, 2010 5:44 pm
Posts: 1880
Location: USA
Gender: Male
Mightybalto1925 wrote:
I don't know if this is happening anywhere else (though I have seen it happen with fanfics), but my image gallery isn't being marked as updated when I send in a image to Zootopia Source.

Sometimes (only occasionally), when I view the fan art or images in Zootopia Source, after a recent submission has posted, the "new" button won't go away after I've fully viewed it. Even after refreshing and everything else. Even closing the window and then going back into Zootopia Source.

_________________
Want to learn more about the real Balto, Togo, etc.? Please visit my website! (Click the image below)

Image

Avatar of epicness, and awesome signature image, by MightyBalto1925!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Mon Jul 25, 2016 4:45 pm 
Offline
Supervisor
Supervisor
User avatar

Joined: Fri Apr 20, 2007 12:22 pm
Posts: 4882
Location: Michigan
Gender: Female
This came up when I posted a comment on Zootopia Source: Fatal error: Call to undefined function sendNotifCommentGallery() in /home/bretonf/animationsource.org/engine/func_support.php on line 5788

I'm also getting this error when I post in this topic: Fatal error: Call to undefined function sendNotifCommentGallery() in /home/bretonf/animationsource.org/board/posting.php on line 1222

_________________
Image
Image


Last edited by Mighty on Mon Jul 25, 2016 4:50 pm, edited 5 times in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Wed Sep 21, 2016 6:11 am 
Offline
Supervisor
Supervisor
User avatar

Joined: Fri Apr 20, 2007 12:22 pm
Posts: 4882
Location: Michigan
Gender: Female
I wouldn't call this a "glitch", but if you happen to leave a page open that you've commented on and someone responds, this javascript error pops up.

Quote:
A javascript error has happened. Please report this error to the webmaster :

Name : TypeError

Message : document.getElementById(...) is null

Location :

Line number : 2

Description : undefined

Browser : Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.11; rv:49.0) Gecko/20100101 Firefox/49.0


Perhaps there is a way you could add a message that says to refresh the page?

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Wed Sep 21, 2016 9:20 am 
Offline
Animation Source is my home!
Animation Source is my home!
User avatar

Joined: Fri Dec 31, 2004 2:14 am
Posts: 5770
Location: France
Gender: Male
Mmm... This only happens on comment pages? After a while? I'm guessing this may be due to the notifications...

_________________
Webmaster of Animation Source, and more


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Wed Sep 21, 2016 9:47 am 
Offline
Supervisor
Supervisor
User avatar

Joined: Fri Apr 20, 2007 12:22 pm
Posts: 4882
Location: Michigan
Gender: Female
Correct. If you comment on a page and leave it open, you will get this error when someone else has left a comment.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Sat Oct 29, 2016 6:09 pm 
Offline
Supervisor
Supervisor
User avatar

Joined: Fri Apr 20, 2007 12:22 pm
Posts: 4882
Location: Michigan
Gender: Female
This is a bit amusing, but there is defiantly a bug here.
EDIT: The bug corrected itself.


Attachments:
Screen Shot 2016-10-29 at 7.55.52 PM.png
Screen Shot 2016-10-29 at 7.55.52 PM.png [ 23.09 KiB | Viewed 1623 times ]

_________________
Image
Image
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Mon Nov 28, 2016 7:32 am 
Offline
Supervisor
Supervisor
User avatar

Joined: Fri Apr 20, 2007 12:22 pm
Posts: 4882
Location: Michigan
Gender: Female
Attachment:
Screen Shot 2016-11-28 at 8.15.54 AM.png
Screen Shot 2016-11-28 at 8.15.54 AM.png [ 39.77 KiB | Viewed 1571 times ]

I don't know if it's just me, but the entire area shown around the return button is a button... I accidentally lost a post I was working on because I clicked on the area by mistake.

As a suggestion, it would be nice if the site would alert you if you try to leave the page while writing a comment, etc. It's frustrating to loose your comment/work because you accidentally went back or closed the page by mistake.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Tue Jan 07, 2020 3:02 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Dec 31, 2019 9:33 am
Post counts on user profiles aren't updating properly. It still says I have 0 posts.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Fri Jan 31, 2020 12:31 am 
Offline

Joined: Fri Jan 31, 2020 12:20 am
Gender: Female
How can identify to someone who's hacking your system when you play? I feel someone is hacking my information.

_________________
Coursework Help


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The *bug report* topic
PostPosted: Fri May 22, 2020 5:50 am 
Offline

Joined: Fri May 22, 2020 5:47 am



steet wrote:
As you can see, there has been a big update on the site. As a result, many things are probably messed up. But as I can't test everything myself, I need you to report the problems you encounter.

This is the topic where you should report consultant référencement Paris the bugs you've found on the site. Please post a message with the following information :

- Brief title of the bug
- Description of what happens (especially gives the error messages, if there is any)
- What was expected instead
- Where does it happen? (which site, which page?) If possible, give the links you used / the information you entered / etc, to get to this bug.

zijn hetzelfde en het bericht dat op beide ID's wordt verzonden, wordt overgebracht naar de equivalente inbox.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2008 phpBB Group